1 dag – 3 shoots!

Het was een super koude, maar mooie zonnige zondag! ’s Ochtends mocht ik op pad met de familie Kaptein. Dat mocht ik vorig jaar ook, maar de familie is inmiddels uitgebreid met een klein jongetje! ’s Middag mocht ik nog een keer op pad in de mooie herfstkleuren om mijn broertje en schoonzusje vast te leggen tussen de herfstbladeren. En tussen de middag? Toen was de kleine pup van mijn ouders natuurlijk mijn foto-object 😉

Brrrr wat koud!
Van het broeikaseffect was zondag weinig te merken, tjonge jonge wat koud! De kleintjes waren goed ingepakt en met een hele wasmand vol dekens gingen we op pad, het bos in. De herfstkleuren waren prachtig en dienden als een kleurrijke achtergrond voor de foto’s.

Gezellige en natuurlijke sfeer, je merkt bijna niet dat je erbij bent 😉 Je denkt goed mee en komt met ideetjes en inspiratie. Maakt het voor ons wel makkelijker zo. Was weer leuk!
— Florina

Mooie locatie.
De locatie ’s ochtends was het Eversbergbos in Nijverdal. De bomen stonden nog volop in de rode, oranje en gele kleuren. Waarom een andere locatie zoeken als deze zo mooi is? Daarom ben ik ’s middags met Jacco en Esmee weer naar dezelfde plek gegaan en tussen het ouwehoeren door zijn er ook nog eens leuke foto’s uitgekomen! 😉

Ik vond het super leuk. Je kwam zelf met super goede ideeën! Je hield rekening met van alles, zoals het licht, de pose en de achtergrond! Ik zou het zeker nog eens bij komen voor een shoot!
— Esmee

Zeer aangename shoot gehad met duidelijkheid, veel gezelligheid en professioneel! Foto’s zijn erg leuk geworden en je kan zelf alles aangeven of je laten sturen!
— Jacco

Van kou naar wegsmelten.
Jaja ik bof maar, want Yindee is bevallen van een pup. Inmiddels is hij drieënhalve  week oud, en uiteraard mijn favoriete fotomodel. Wat een schatje! Tussen de shoots door even langs mijn ouders om op te warmen, te lunchen en te fotograferen. Ik kan nog een paar weken genieten van deze fluffy cutie, want rond de kerst mag hij naar zijn nieuwe baasjes. Die hebben dan ieder geval ook een mooi foto-archief van de eerste periode 🙂

Een volle en leuke dag dus! Inmiddels zijn alle foto’s verstuurd en de eerste foto’s zijn ook al opgenomen in mijn portfolio. De rest volgt snel! Houd mijn site dus in de gaten als je nieuwsgierig bent.

Dag 🙂
Yorinde