Fotoshoot

Heb je interesse in een fotoshoot? Leuk! Ik heb ervaring met zwangerschapsshoots, newbornshoots, gezinsshoots en portretten. Denk bijvoorbeeld ook aan shoots met zussen, vriendinnen en geliefden. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te proberen!


Informeel en leuk

Mijn fotoshoots zijn informeel van aard en ik kijk altijd samen wat de wensen zijn en in hoeverre ik hieraan kan voldoen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en hebben we onze verwachtingen van te voren afgestemd. Een fotoshoot moet behalve leuke plaatjes ook een leuke gezellige dag zijn en gekke of nieuwe ideeën zijn altijd welkom!

vrij gebruik van foto's

Je bent vrij om alle foto's te gebruiken die je van mij krijgt. Mocht je deze posten op social media, dan zou het heel fijn zijn als je hierbij wilt verwijzen naar ©YorindePicture. Zelf wil ik graag van elke shoot een aantal foto's toevoegen aan mijn portfolio en gebruiken voor mijn website en social media. We overleggen samen welke ik hiervoor mag gebruiken.

kosten

Fotografie is mijn hobby en vraag daarom alleen een kleine onkostenvergoeding van €35. Ik ben een hobbyfotograaf en gebruik dus mijn eigen materiaal. Achten wij het nodig dat er een professionelere camera of lens gehuurd moet worden om tot een optimaal resultaat te komen, dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg.