Fotoshoot puppy Puck

Letterlijk werd ik overladen door een enorme dosis enthousiasme van Lana en ‘cuteness’  van Puck, toen ik bij John en Rianne hun nieuwe puppy Puck op de foto mocht zetten. Wat een schatje! Mijn camera smolt bijna letterlijk in mijn handen. En Puck vond mij en de camera ook een stuk interessanter dan het speelgoed.. nou, succes daarmee!

Natural habitat.
Met dieren is het altijd fijn als ze zich enigszins op hun gemak voelen met de camera. Dat was nu absoluut geen probleem. Het eerste halfuur zouden alle foto’s zo ongeveer mislukken door de enorme speelsheid van Puck. En ik vond het natuurlijk alleen maar leuk dat ik platgeknuffeld werd 🙂 Gelukkig waren de baasjes er nog ter afleiding en zijn er super leuke foto’s gekomen uit dit middagje dollen in de tuin.

Het speelgoed werd uiteindelijk toch nog aantrekkelijk.

Genoeg te beleven in de tuin.
Tja gelukkig kon ik dus uiteindelijk de foto’s maken, want als ze op schoot springt dan wordt het toch lastig om het koppie erop te krijgen! In de tussentijd kon ik nog wel mooi even wat foto’s van Lana maken, die er als een topmodel voor ging zitten. Uiteindelijk vond ze het wel weer mooi geweest met de camera..

“Ben je er nou nog steeds.?” 

Al met al dus een leuke middag en de dames zijn mooi vastgelegd 🙂 Ik smelt nog even weg bij de nabewerking..

“Informeel, vriendelijk, in een makkelijke setting net zo lang fotograferen totdat er en serie mooie foto’s ligt. Super. Aan te bevelen.” — Rianne 

Hou mijn portfolio en social media in de gaten voor de cuteness overload!

Dag 🙂
Yorinde