yorindepicture.nl geheel vernieuwd!

Compact en overzichtelijk met focus op de foto’s. Dat is hoe ik mijn nieuwe site eruit wilde laten zien. En trots mag ik mededelen dat ik al een heel eind op weg ben!

Andere focus.
Mijn site staat nu sinds eind augustus online. Er komen nog wel wat meer foto’s in mijn portfolio, maar het raamwerk staat 🙂 De site werkt wat sneller en: minder tekst. De focus ligt meer op de foto’s en informatie over fotoshoots bij mij.

Lieve berichtjes zijn weg.
Een minder handige actie is dat ik mijn site heb weggegooid onder het motto “Ik begin weer helemaal opnieuw!”. Best een prima insteek, alleen was ik vergeten dat er nog leuke berichtjes op mijn site stonden van mensen die een shoot bij mij hebben gedaan. Ai.. daar gaan mijn reviews. Hoewel ik deze tekstjes altijd super leuk vind om te lezen en te laten zien aan bezoekers, spreken mijn foto’s echter ook wel voor zich. Daarom heb ik besloten om vanaf nu na elke shoot een kort berichtje op mijn site te plaatsen, waarbij ik eventueel een stukje kan toevoegen van de aanvrager. Opgelost!

Niet alleen shoot foto’s.
Een toevoeging aan mijn portfolio is dat ik nu niet meer alleen mijn fotoshoot foto’s deel, maar ook foto’s die ik op eigen houtje maak. Zo staan mijn mooiste foto’s op een centrale plek, in plaats van verspreid over het web. Het kan dus zijn dat je sommige foto’s wel dubbel aantreft.

Vragen? Of wil je een shoot? Je kunt mij altijd een mailtje sturen: info@yorindepicture.nl

Dag 🙂
Yorinde